Artiesten beveiliging

Sky-Security biedt u een professionele artiestenbegeleiding, waarin we de diverse aspecten van ons vak op een uitstekende manier samen kunnen brengen. Onze artiestenbeveiligers zijn gespecialiseerd in het vervoer en transport van artiesten naar de diverse locaties. We zorgen ervoor dat de locatie volledig veilig, in orde en naar wens is. Bovendien zorgen we voor de afhandeling met de organisatie of de eigenaar van de locatie en zorgen we er uiteraard voor dat de artiest zich op een veilige manier kan bewegen.

Afstemmen met meerdere partijen

Uiteraard zorgen we binnen de artiesten begeleiding en beveiliging voor een goede samenwerking met andere belanghebbenden en betrokken partijen. We zorgen voor de afstemming met bijvoorbeeld de organisatie van een evenement, of de eigenaar van een locatie. We maken het voor de artiest op die manier mogelijk om zich of haar zo vrij mogelijk te bewegen. Artiesten beveiliging en begeleiding vraagt om een proactieve houding, terwijl we aan de andere kant zo min mogelijk zichtbaar aanwezig zijn. Dit voorkomt hinder voor de artiest of VIP, terwijl u kunt rekenen op een uitstekende beveiliging.

Artiesten / V.I.P begeleiding en beveiliging

De beveiliging en begeleiding van artiesten of andere VIPs dient uitstekend in orde te zijn. Wij zorgen voor professionele artiestenbegeleiding, waarin we diverse aspecten van ons vak bij elkaar kunnen brengen. Wij werken met specialisten op het gebied van vervoer en transport van artiesten naar diverse locaties. Wij zorgen voor een veilige aankomstlocatie, maar richten ons daarnaast op de persoonlijke ruimte van de artiest of VIP.

Tour begeleiding / beveiliging

Organiseert u binnenkort een tour en bent u daarvoor op zoek naar beveiliging of begeleiding? Wij zorgen voor de beveiliging van artiesten en VIPs, maar richten ons daarnaast graag op de te bezoeken locatie. Wat zijn de risico’s waar u mee te maken krijgt en hoe kunnen we zorgen voor een optimaal veilige situatie? Dit zijn vragen waar we aan werken en waar we u vooraf zoveel mogelijk over vertellen. U kunt daardoor rekenen op een professionele beveiliging en begeleiding van bijvoorbeeld artiesten en de crew, maar natuurlijk ook de materialen waar u tijdens de tour gebruik van wenst te maken.