Over Sky-Security

Horeca

Voor Horecagelegenheden bieden wij u beveiligers die u gerust gastheren en -dames kunt noemen. 100% van onze medewerkers hebben hun beveiligers opleidingen en cursusen afgerond  en zijn daardoor niet alleen communicatief sterk maar ook vriendelijk. Ze houden netjes gekleed in pak de-escalerend controle over u uitgaansgelegenheid. Tevens zorgen wij ervoor dat u een continuïteit blijft houden van dezelfde beveiligers om zo de samenwerking tussen onze opdrachtgever en Sky-Security goed en op korte lijnen te houden.

Evenementen

Voor evenementen en festivals bieden wij meer dan beveiliging alleen. Zo realiseren wij ook crowd management, verkeersregelaars, EHBO’ers, brandwachten, en diverse services medewerkers ( ticketcontroleurs, hostess, parkeerbegeleiders). Al deze mensen zijn opgeleid naar onze kwaliteitsnormen en klantvriendelijkheid die wij ook blijven waarborgen.

Artiestenbeveiliging

Sky Security biedt u een professionele artiestenbegeleiding, waarin we de diverse aspecten van ons vak op een uitstekende manier kunnen samenbrengen. Onze artiestenbeveiligers zijn gespecialiseerd in het vervoer en transport van artiesten naar de diverse locaties. We zorgen ervoor dat de locatie volledig veilig, in orde en naar wens is. Bovendien zorgen we voor de afhandeling met de organisatie of de eigenaar van de locatie en zorgen we er uiteraard voor dat de artiest zich op een veilige manier kan bewegen.

 

Naamloos-1